FRA TRADISJON TIL NESTE GENERASJON

Bærekraft

Våre ribbevegger og veggpaneler er ikke bare en vakker designkomponent, de er også laget med tanke på miljøet. Produktene er produsert i Sverige og oppfyller de høyeste krav til bærekraft. For å understreke vårt engasjement for bærekraft produseres trelistene og panelene våre på en fabrikk som er FSC-sertifisert. Det betyr at trevirket som brukes i produksjonen, kommer fra ansvarsfullt forvaltede skoger, og at vi bidrar til å bevare skogene og deres økosystemer. Akustikkteppet er et utmerket eksempel på hvordan resirkulering kan spille en nøkkelrolle i bærekraftig produktutvikling. Teppet er laget av polyesterfibre fra PET-flasker. Ved å gjenbruke materialer som ellers ville havnet på søppelfyllinger, reduserer vi avfallsmengden og minimerer miljøpåvirkningen. Dette er ikke bare et skritt i retning av å redusere mengden plastavfall i omgivelsene, men også en måte å skape et produkt med svært gode lydabsorberende egenskaper på.

I tillegg til materialvalget har vi også tatt hensyn til produktets livssyklus. Våre ribbevegger og veggpaneler er enkle å montere på veggen og kan enkelt demonteres og gjenbrukes hvis behovet endres eller produktet når slutten av sin levetid. Dette reduserer belastningen på avfallshåndteringssystemet og minimerer den samlede miljøpåvirkningen.

Bærekraft er mer enn bare et moteord for oss. Det er en integrert del av vår produktutvikling og produksjonsprosess. Ved å bruke FSC-sertifisert tre, resirkulerte materialer og et produkt som er enkelt å vedlikeholde og gjenbruke, forsøker vi å redusere miljøpåvirkningen samtidig som vi tilbyr et produkt av høy kvalitet og design. Vi er sikre på at vårt engasjement for bærekraft ikke bare vil være til fordel for dagens generasjon, men også skape en bedre fremtid for kommende generasjoner.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?