GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) er en ny EU-forordning som trådte i kraft i hele EU 25. mai 2018. GDPR erstattet personopplysningsloven. Når det gjelder behandling av personopplysninger, skiller GDPR seg fra personopplysningsloven, og kravene til hvordan virksomheter kan behandle personopplysningene dine, er skjerpet.

Ved å handle hos WallRibbon aksepterer du vår personvernpolicy og vår behandling av dine personopplysninger.

Vi beskytter personvernet ditt og samler ikke inn mer informasjon enn det som er nødvendig for å behandle bestillingen din.

Vi selger eller videreformidler aldri opplysningene dine til tredjeparter uten rettslig grunnlag.

WallRibbon er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du har gitt oss som kunde. Personopplysningene dine behandles for å kunne håndtere bestillingen din og – hvis du har bedt om nyhetsbrev eller kampanjetilbud – for å kunne tilpasse markedsføringen til dine individuelle behov.

Informasjonen nedenfor er et sammendrag av hvordan vi lagrer og behandler opplysningene dine i henhold til personvernforordningen (GDPR).

Hvilken informasjon lagrer vi?

For å kunne håndtere bestillingen din og svare på spørsmål knyttet til bestillingen din (kundeservice), lagrer vi for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk.

Opplysningene dine lagres så lenge vi har et rettslig grunnlag for å behandle opplysningene dine, for eksempel for å oppfylle avtalen mellom oss eller for å overholde en rettslig forpliktelse i henhold til f.eks. bokføringsloven.

Juridisk grunnlag
I forbindelse med et kjøp behandles personopplysningene dine for å fullføre avtalen med deg.

Markedsføring, kampanjer og lignende utsendelser skjer med ditt samtykke.

Hvilken informasjon deles og til hvilket formål?

Betalingsleverandør
Når du foretar et kjøp, deles informasjon med betalingsleverandøren vår. Det som lagres er fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Hvis du velger å betale med faktura, lagres også personnummeret til betalingsleverandøren. Opplysningene lagres for å kunne gjennomføre kjøpet og for å beskytte partene mot svindel.

Betalingsleverandørene (betalingstjenestene) vi bruker, er: Nordea connect.

Fraktselskap

For å kunne levere bestillingene dine og fullføre avtalen vår må vi dele spesifikk informasjon med fraktselskapet. Det som deles med fraktselskapet, er fornavn, etternavn og adresseinformasjon for levering. E-postadresse og/eller mobilnummer kan også bli delt med fraktselskapet.

Fraktselskapet vi samarbeider med, er: DHL.

Nyhetsbrev

Hvis du har valgt å abonnere på nyhetsbrevet vårt, vil fornavn, etternavn og e-postadresse bli delt med leverandøren av nyhetsbrevet. Dette er for å kunne holde deg oppdatert med informasjon og tilbud i markedsføringsøyemed. Vi bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrevene våre.

Rett til innsyn

Du har rett til å motta utdrag av all informasjon som er tilgjengelig om deg hos oss. Utdrag leveres elektronisk i et lesbart format.

Rett til retting

Du har rett til å be oss om å oppdatere uriktige opplysninger eller supplere opplysninger som er ufullstendige.

Rett til å bli glemt

Du kan når som helst be om at opplysningene dine slettes. Det finnes noen få unntak fra retten til sletting, for eksempel om de skal beholdes fordi vi må oppfylle en juridisk forpliktelse (for eksempel i henhold til regnskapsloven).

Ansvarlig for databeskyttelse

WallRibbon er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i nettbutikken og sørger for at reglene følges.

Slik beskytter vi personopplysningene dine
Vi bruker bransjestandarder som SSL/TLS og enveis hash-algoritmer for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon som personopplysninger og passord på en sikker måte.

Nyhetsbrev fra WallRibbon

WallRibbon bruker tjenesten MailChimp til å distribuere nyhetsbrev til kunder som har registrert sin interesse for vårt nyhetsbrev på vår nettside, eller hvis du har vært/er en interessent til oss. Når personopplysningene dine lagres av MailChimp i og utenfor EU/EØS, sørger vi for at det finnes beskyttelsestiltak, for eksempel dataoverføringsavtaler, mellom oss og tjenesteleverandørene våre, slik at de behandler opplysningene dine på en sikker måte. Les mer om hvordan MailChimp arbeider med GDPR her.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?