Om oss

WallRibbon-produktene er en del av Wallsystems. Vi er et svensk selskap med verdidrivere som skandinavisk akustisk høyere design, større fleksibilitet og bedre kvalitet. Med disse ordene som ledestjerne skaper vi gode lydlandskap for ulike typer miljøer.

Med kunnskap og erfaring utvikler og produserer vi produkter i våre produksjonslokaler i Tranås/Vittaryd. Vi er en betydelig aktør innen akustisk design.

Vår historie

Vi har arbeidet med tre i nesten 75 år og har opparbeidet oss en omfattende kompetanse gjennom årene. I våre fabrikker går håndverket i arv fra generasjon til generasjon på en naturlig måte. Fra starten i 1948 og frem til 1998 har produksjon av håndvevde stoffer vært en viktig del av virksomheten. På midten av 80-tallet fokuserte virksomheten i økende grad på designede interiørprodukter for offentlige miljøer. I 2016 kjøpte vi en produksjonsenhet i Tranås, en ledende leverandør av finerte komponenter til møbel- og interiørbransjen. I 2021 tok vi et nytt skritt, nemlig å tilby noen av produktene våre til privatmarkedet gjennom WallRibbon.

Vi har vært en del av Garpco-gruppen (garpco.com) siden 2007.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?