LAMELLVEGG

Det skandinaviske formspråket fikk sitt gjennombrudd for nesten 100 år siden og er i dag mer aktuelt enn noensinne. Over hele verden kan man se spor av denne minimalistiske tilnærmingen til interiørdesign, der naturlige materialer brukes til å skape møbler med vekt på enkelhet og funksjonalitet. Ved hjelp av ekte finér skaper Wallribbons akustiske paneler en sømløs forbindelse mellom den vakre svenske skogen og en toppleilighet på Manhattan, en skihytte i Alpene eller et hus ved sjøen på Bali. Det er opp til deg! Ved hjelp av RecoSilent-teppet vårt bidrar panelene til en beroligende atmosfære som minner deg om følelsen du får i en dyp skog. Med mulighet for å oppnå lydklasse “A” er en akustikkvegg eller til og med et akustikktak med lamellvegger et solid tilskudd til ethvert hjem, kontorlokale eller andre områder der både design og akustikk er høyt etterspurt.

RECOSILENT

Vårt svenskproduserte akustiske teppe er selvforklarende:

  • Resirkulert – inneholder mer enn 50 % resirkulerte PET-flasker og kan resirkuleres til 100 %.
  • Eco – et miljøvennlig materiale
  • Reco – “fint” materiale som ikke er allergifremkallende, ikke inneholder lim, men kun 100 % PET-plast.
  • Silent – materialet er et utmerket lyddempende materiale

I tillegg til disse egenskapene har Recosilent også brannegenskaper i henhold til brannklassifisering b-s1 d0!

LAMELLVEGG I TRE MED ET UNIKT PREG

Enten du vil ha en lamellvegg, eller bare har behov for å sette opp et enkelt lamellpanel, eller kanskje du har en unik idé til bruk, så finnes det lamellvegger i vår kolleksjon som passer til alt!

Disse panelene er utrolig enkle å montere selv ved hjelp av skruer eller lim som du finner under “Tilbehør”. Hvis du vil forvandle rommet ditt med et lamelltak, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker skruene for å få en holdbar montering. Et overheng av filt på den ene siden og trelister på den andre gjør at skjøtene blir helt usynlige uten ekstra håndtering. For å få en fin avslutning på panelene anbefaler vi at du kjøper en avslutningslist som matcher trelistene på de akustiske panelene.

Gjennom hele produksjonsprosessen setter vi alltid miljøet i fokus. Fabrikkene våre er ISO-sertifiserte og FSC-sertifiserte. Vi nekter å gå på akkord med våre miljøforpliktelser, fra valg av materialer til produksjon og emballasje.

Hvis du vil ha inspirasjon, dele din nye lamellvegg eller holde deg oppdatert på nyheter, lanseringer og annet, kan du følge oss på instagram @Wallribbon og bruke #WallRibbon i dine innlegg. Vi gleder oss til å se disse veggpanelene ta plass i hjemmet ditt og løfte dine vanlige vegger til neste nivå.

Handlekurv

Sommerstengt W28-30 (8. juli - 28. juli) | Vi begynner å levere produkter igjen tidligst 29. juli | God sommer!

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?