LAMELLVEGGINSPIRASJON TIL BEDRIFTE

< Annet inspirasjon | Gang inspirasjon >

Walnut Ribbon-Wood Walnut Diamond Walnut Ribbon-Wood Smoked Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Ash Ribbon-Design Black Slate Ribbon-Design Black Slate Ribbon-Design Black Slate Ribbon-Design Black Slate Ribbon-Design Black Slate Ribbon-Design Black Slate

Lamellvegger på kontoret

Kontorets interiør kan ha stor betydning for bedriftens suksess. Det er viktig at de ansatte trives og at kundene som kommer på besøk, får et godt inntrykk. Derfor velger stadig flere bedriftseiere å installere ribbevegger for å skape en hyggelig atmosfære. For det første gir de et profesjonelt inntrykk, og for det andre demper de lyden i rommene og gjør dem mer behagelige å arbeide i.

Et roligere arbeidsmiljø

Ribbeveggene gir et mer komfortabelt arbeidsmiljø takket være den unike konstruksjonen. Lamellene som hviler på et lydabsorberende akustisk teppe, gjør det ganske enkelt vanskeligere for lydbølgene å sprette mellom veggene. På et kontor der det er mye bevegelse og prat, vil det garantert utgjøre en stor forskjell. Og et «roligere» og mer behagelig akustisk miljø vil føre til at både konsentrasjonen og trivselen blant de ansatte øker. Utvalget av ulike design er stort, og du har mer enn nok muligheter til å skape akkurat den følelsen du ønsker for kontoret ditt.

Utforming

Ribbeveggene fra WallRibbon kan varieres på mange måter, og mens noen har trelister, finnes det også en rekke varianter som minner om materialer som stein, sement og marmor. Ved å variere fargene og nyansene på det underliggende akustiske teppet kan de tilpasses ethvert miljø. Ønsker du et lyst og moderne kontor, kan du for eksempel velge lyse tresorter. Ønsker du et rustikt kontor som kan minne om en diskré lobby, velger du mørkere. Legg en plan, og tilpass deretter ribbeveggene slik at de tilfører kontoret både lyddemping og karakter i den grad du synes er riktig.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?