Inspirasjon til gangen

< Inspirasjon bedrift | Inspirasjon kjøkken >

Black Diamond Ash Barcode Diamond Ash Diamond Oak Diamond Oak Diamond Walnut Barcode Diamond Walnut Ribbon-Wood Walnut Walnut Diamond Ash Black Diamond Ash Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Barcode Walnut Ribbon-Wood Black Diamond Ash Ribbon-Wood Black Diamond Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Rustic Natural Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Design Alicante

Lamellvegger i gangen

Gangen er det stedet i hjemmet der folk kommer og går til daglig. Hvis du har en stor gang, kan det også være et sted der folk samles for å være sosiale. Det betyr at det også er et sted der du ønsker å skape en harmonisk akustisk atmosfære. En enkel måte å oppnå dette på er å montere ribbevegger i gangen. Ribbevegger oppmuntrer til sosialt samvær og gjør gangen til et perfekt sted å ta imot gjester.

Mulighetene for design

Noen ønsker at gangen skal være et lyst sted som oser av modernitet. Andre vil ha en mørkere og mer rustikk tone som minner om gamle dager. Uansett har WallRibbon noe for enhver smak. Med bjørkelameller og et lyst akustisk teppe skaper du en luftig gang som gir en følelse av store lysinnslipp. Velger du i stedet mørkere tresorter og et mørkt akustisk teppe, får du en mer dempet atmosfære i rommet. I tillegg finnes det en rekke ulike alternativer for deg som ønsker at hallen skal preges av harde materialer som betong og stein. Det er med andre ord mulig å få akkurat den følelsen du ønsker i gangen med våre akustikkplater.

Enkel å montere

Montering av en ribbevegg krever ingen forkunnskaper. I tillegg kan du hele tiden tilpasse de akustiske veggene til dine egne behov. Det er fullt mulig å la panelene dekke hele vegger eller bare deler av dem. Du kan også installere dem i taket. Alt dette gjør at du kan forme gangen akkurat slik du vil, uten at det går på bekostning av de lydisolerende egenskapene.

 

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?