Inspirasjon kjøkken

< Inspirasjon til gangen | Inspirasjon LED-belysning >

Diamond Ash Walnut Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Lamellvegger for et triveligere kjøkken

Kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det er her familie og besøkende samles for å lage mat, spise eller bare være sammen. Det er et sted der samtalene flyter fritt, og der hverdagen utspiller seg. Å skape en hyggelig atmosfære på kjøkkenet er derfor avgjørende for å få et hjem alle trives i.

En av de mest effektive måtene å skape den rette stemningen på er å montere ribbevegger fra WallRibbon. De lydabsorberende egenskapene gjør det mye mer behagelig å oppholde seg her, siden de reduserer støynivået og hindrer forstyrrende ekko.

Designene

Ribbeveggene fra WallRibbon er tilgjengelige i en rekke ulike design, slik at de passer til alle typer interiør. Den grunnleggende konstruksjonen til hver ribbevegg består av lameller mot et lydisolerende akustisk teppe. Det betyr at ribbeveggene kan varieres på en rekke forskjellige måter. Hvis du ønsker et lettere kjøkken som utstråler en moderne stil, kan du for eksempel velge vegger i lyse tresorter på et like lyst akustisk teppe. Denne typen design passer ikke minst i moderne hjem. Ønsker du derimot et kjøkken med en mer rustikk følelse, finnes det en rekke mørkere tresorter å velge mellom. Kanskje mørk eik med et svart akustisk teppe er noe for deg? Du finner selvfølgelig også varianter der lamellene og det akustiske teppet har ulike nyanser, noe som skaper en dynamisk følelse. Valget er ditt!

Et annet valg er ribbevegger som minner om harde materialer. Hos WallRibbon finner du akustikkvegger som minner om blant annet stein, marmor og sement. Disse er så godt laget at selv erfarne interiørarkitekter har vanskelig for å skille dem fra de originale materialene. Fordelen er at du helt unngår ekko som ellers følger med valget av harde overflater. Du får med andre ord et kjøkken som er behagelig å oppholde seg i, uansett hvor høylytte samtalene blir.

Lydnivået er viktig

Ribbeveggene fra WallRibbon fungerer som lydabsorberende overflater takket være den unike konstruksjonen. Ribbene sprer lyden i ulike retninger, mens det akustiske teppet demper. Det betyr at rommet rett og slett blir roligere og mer behagelig å oppholde seg i. I tillegg er akustikkplatene modulbaserte, noe som betyr at du enkelt kan montere dem slik du ønsker. Kanskje du bare vil ha et par plater over spisebordet, eller vil du at alle veggene på kjøkkenet skal være dekket av akustikkplater? Alt er mulig. Og du kan også montere panelene i taket hvis du ønsker det.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?