Inspirasjon LED-belysning

< Inspirasjon kjøkken | Inspirasjon soverom >

Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Lamellvegg med LED-belysning

Ribbevegger blir stadig mer populære, både i hjemmet og på offentlige steder. Det er en effektiv måte å få «roligere» rom og samtidig et koselig og profesjonelt interiør. Den siste trenden er også å la LED-belysning kombineres med ribbevegger. Det gir spennende muligheter til å skape romlig dybde og er dessuten et energieffektivt belysningsalternativ.

Dimbar LED-belysning

Det er enkelt å montere LED-belysning på ribbevegger. Sløyfene er noe du kan kjøpe separat i kassen når du har valgt en ribbevegg. LED-belysningen monteres mellom trelistene i de akustiske panelene. Den svarte, skreddersydde aluminiumsprofilen som følger med, er laget for å passe perfekt. Stripen leveres også med en kabel som er lett å skjule bak det akustiske teppet, slik at den ikke er synlig etter montering. Belysningen er ikke bare en energieffektiv lyskilde, den er også dimbar. Dermed kan du justere lysstyrken for å oppnå den følelsen du ønsker i rommet.

Bare fantasien setter grenser

Lamellvegger med LED-belysning er noe som passer i alle miljøer. De fungerer som et spennende alternativ eller supplement til vanlig takbelysning og gir værelset en følelse av rom og dybde. Så vel i hallen som i stuen, på soverommet eller på kjøkkenet vil ribbevegger med LED-belysning skape et miljø som ligner det man finner på eksklusive hoteller og i ditto salonger. Muligheten til å dimme belysningen er også et stort pluss, da ulike lysstyrker gjør det mulig å skape ulike stemninger i rommet.

Dimbar LED-belysning kan monteres i alle ribbevegger fra WallRibbon. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du bruker belysningen til å fremheve og gi dybde til rommet ditt med ribbevegger.

Handlekurv
Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?