Inspirasjon LED-belysning

< Inspirasjon kjøkken | Inspirasjon soverom >

Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Lamellvegg med LED-belysning

Ribbevegger blir stadig mer populære, både i hjemmet og på offentlige steder. Det er en effektiv måte å få «roligere» rom og samtidig et koselig og profesjonelt interiør. Den siste trenden er også å la LED-belysning kombineres med ribbevegger. Det gir spennende muligheter til å skape romlig dybde og er dessuten et energieffektivt belysningsalternativ.

Dimbar LED-belysning

Det er enkelt å montere LED-belysning på ribbevegger. Sløyfene er noe du kan kjøpe separat i kassen når du har valgt en ribbevegg. LED-belysningen monteres mellom trelistene i de akustiske panelene. Den svarte, skreddersydde aluminiumsprofilen som følger med, er laget for å passe perfekt. Stripen leveres også med en kabel som er lett å skjule bak det akustiske teppet, slik at den ikke er synlig etter montering. Belysningen er ikke bare en energieffektiv lyskilde, den er også dimbar. Dermed kan du justere lysstyrken for å oppnå den følelsen du ønsker i rommet.

Bare fantasien setter grenser

Lamellvegger med LED-belysning er noe som passer i alle miljøer. De fungerer som et spennende alternativ eller supplement til vanlig takbelysning og gir værelset en følelse av rom og dybde. Så vel i hallen som i stuen, på soverommet eller på kjøkkenet vil ribbevegger med LED-belysning skape et miljø som ligner det man finner på eksklusive hoteller og i ditto salonger. Muligheten til å dimme belysningen er også et stort pluss, da ulike lysstyrker gjør det mulig å skape ulike stemninger i rommet.

Dimbar LED-belysning kan monteres i alle ribbevegger fra WallRibbon. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du bruker belysningen til å fremheve og gi dybde til rommet ditt med ribbevegger.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?