Inspirasjon trappeoppgang

< Inspirasjon soverom | Inspirasjon TV-rom >

Ribbon-Wood Classic Ash Classic Ash Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Ash

Trapp med lamellvegger

Trappen i et hus er ofte et oversett sted når det gjelder innredning. Samtidig er dette et sted som fortjener oppmerksomhet, ikke minst fordi det er et sted der forstyrrende ekko spretter mellom etasjene. Å montere ribbevegger her er en løsning som blir stadig mer populær.

Hva er en ribbevegg?

En ribbevegg er et modulært veggpanel med lydabsorberende egenskaper. Ribbene kan være laget av tre, men også av materialer som ligner på f.eks. stein, marmor og sement. Veggpanelene kan deretter tilpasses og plasseres både i taket og på veggene. Designmessig finnes de også i ulike utførelser, noe som betyr at du kan gi området rundt trappen akkurat den utformingen du ønsker. Ved å velge lyse tresorter og lyse akustiske tepper får du en helt annen følelse enn om du velger mørkere toner. Ved å kle veggene rundt trappen med lamellvegger har du dermed store muligheter for å få dem til å passe inn i boligens eksisterende interiør. Du står også fritt til å sette opp akkurat så mange ribbevegger du vil. Noen velger å dekke hele veggen rundt trappen med lameller, mens andre bare velger noen få steder. Alt avhenger av hva du synes er estetisk tiltalende.

Et annet alternativ er å montere akustikkplater i taket. Dette er en effektiv og nesten usynlig måte å dempe lydnivået på og unngå forstyrrende ekko i trappen.

Hvordan demper lamellvegger lyden?

Ribbevegger demper lyden gjennom sin unike konstruksjon. Ribbene får lyden til å sprette i ulike retninger, og det dempende akustiske teppet absorberer lydbølgene. Det gjør rett og slett ethvert rom roligere, og det er spesielt lurt å montere ribbevegger i trappen.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?