Inspirasjon TV-rom

< Inspirasjon trappeoppgangInspirasjon vinterhager >

Ribbon-Wood Walnut Rustic Grey Oak Classic Oak Ribbon-Wood Rustic Smoked Oak Diamond Oak Barcode Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Design Corten Ribbon-Design Corten Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood-Walnut Ribbon Wood Walnut

Lamellvegger i TV-rommet

Å innrede et TV-rom der familie og venner kan samles for å se eventyrfilmer eller romantiske komedier, er noe mange drømmer om. Men for å få et koselig TV-rom trenger man ikke bare en TV og en komfortabel sofa. Like viktig er det at rommet som helhet er innredet på en hyggelig måte og at harde vegger ikke skaper en ubehagelig akustisk atmosfære. En måte å kombinere design og funksjon på er å montere lydabsorberende designlamellvegger.

Lamellvegger gjør TV-rommet «stillere»

Hemmeligheten bak de mange designmulighetene og de lydabsorberende egenskapene til lamellvegger fra WallRibbon er den unike konstruksjonen. Lamellene, som finnes i både tre og andre materialer, er plassert oppå et lydabsorberende akustisk teppe. Dette gjør det vanskeligere for lydbølgene å sprette. Lamellene avleder lydbølgene slik at de sendes i ulike retninger, og det akustiske teppet demper dem. Hvis du velger å innrede TV-rommet med akustikkplater fra WallRibbon, får du rett og slett et akustisk miljø som gjør atmosfæren i TV-rommet mye mer behagelig.

Konstruksjonen gjør også at lamellveggene kan kombineres på mange forskjellige måter. Slik kan du matche det eksisterende interiøret i TV-rommet, uansett stil. Med både lyse tresorter og et lyst akustisk teppe får du en lys følelse. Men hvis du vil ha det mørkere og koseligere, kan du velge mørke tresorter og svarte akustiske tepper. Det finnes også varianter der det akustiske teppet og ribbene ikke har de samme tonene. Endelig finnes det også varianter som minner om harde materialer som stein og marmor, men som samtidig er like lydabsorberende som alle de andre ribbeveggene i sortimentet.

Med ribbevegger får TV-stuen rett og slett et løft både design- og lydmessig. Her kan du samle familien til neste eventyr, enten det er en skrekkfilm eller en romantisk komedie du har tenkt å se.

Handlekurv

Stengt om sommeren W28-30 (8. juli - 28. juli)

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?