Inspirasjon vinterhager

< Inspirasjon TV-romInspirasjon Stue >

Diamond Ash Ribbon-Wood Walnut Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Rustic Grey Oak Ribbon-Wood Classic Oak Ribbon-Wood Classic Oak

Montering av lamellvegger i vinterhagen

Vinterhager er en populær måte for huseiere å forlenge den varme årstiden på. Med en innglasset vinterhage får du muligheten til å nyte hagen tidlig på våren og sent på høsten. Og for å gjøre rommet ekstra hyggelig og koselig er lamellvegger et godt valg å dekorere med. WallRibbon tilbyr lamellvegger som passer til alle interiørstiler og er enkle å montere. Den unike designen med lydisolerende egenskaper gjør vinterhagen betydelig “stillere” og mer behagelig å oppholde seg i.

Elementer av vakkert tre eller “marmor”?

Utseendet på lamellvegger kan variere enormt, avhengig av materialet og behandlingen av selve ribbene, samt hvordan det akustiske teppet er utformet. Til tross for den enkle konstruksjonen kan utseendet varieres og gi en rekke forskjellige inntrykk. I mange lamellvegger er lamellene laget av tre med ulike egenskaper og behandlinger. Med lysere tresorter kan du få vinterhagen til å føles lys og luftig, fordi de lyse tonene reflekterer lyset og skaper en romslig følelse. Mørkere tresorter, som eik, vil i stedet gi utestuen en mer dempet karakter. Hva du velger, avhenger av hvilken type vinterhage du ønsker og hva som passer til resten av interiøret.

Hvis vinterhagen din har steinbelegg, kan det også være en idé å vurdere ribbevegger som minner om harde materialer. WallRibbon tilbyr lamellvegger som minner om f.eks. stein, marmor og sement. De er så godt laget at selv erfarne interiørarkitekter har vanskelig for å skille dem fra de originale materialene. Samtidig har de samme lydisolerende egenskaper som alle andre ribbevegger i sortimentet.

Fleksibel montering

Lamellvegger kan monteres i vinterhagen på en svært fleksibel måte. Kanskje du bare vil ha noen få paneler på én vegg, eller kanskje du vil dekke hele veggen for maksimal lydabsorpsjon? Uansett vil ribbeveggene hjelpe deg med å gjøre vinterhagen til et mer behagelig sted å oppholde seg. De skaper optimale forhold for god latter og interessante diskusjoner uten at du trenger å bli plaget av irriterende ekko.

Handlekurv

Sommerstengt W28-30 (8. juli - 28. juli) | Vi begynner å levere produkter igjen tidligst 29. juli | God sommer!

Skroll til toppen
Welcome to Wallribbon!

It looks like you are on the wrong page

Would you like to go here instead?